100 produk laku keras

Bonus Special.

Bonus special cikgu nak hadiahkan kepada anda sekiranya anda mendapatkan panduan Bisnes Shopee pada hari ini. 

100 produk laku keras

Bonus #1: Rahsia Borong China

Ebook ini merupakan pelengkap kepada ebook Bisnes Shopee. Dalam ebook Bisnes Shopee, memang tidak ditunjukkan cara untuk borong produk dari China. Dalam tu fokus kepada shopee sahaja.

Untuk kembangkan peniagaan di shopee, memang kena borong produk daripada kilang jugak. Kilang produk paling besar sekarang tak lain tak bukan, iaitu China.

100 produk laku keras

Dalam ebook ini, cikgu tunjukkan cara langkah demi langkah bagaimana nak borong produk dari China secara selamat.

Dengan mengikuti panduan borong ini, anda tak perlu lagi risau kalau-kalau barang yang diborong tak sampai. Atau pemborong dapat duit terus senyap.

Bonus #2: 100 Produk Hot Di Shopee

Dalam ebook ini pula, cikgu senaraikan 100 produk yang terbukti tinggi jualan dekat shopee.

Satu tips untuk dapatkan jualan secara konsisten di shopee ialah dengan menjual produk yang ramai orang nak beli.

Cikgu perasan, ramai yang minat nak berniaga di shopee, tapi tak tahu nak jual produk apa. Lepas tu mulalah main ambik je produk letak kat shopee. Bila tak ada orang beli, mulalah merungut.

Dengan ebook ini, anda tak perlu berteka-teki lagi nak jual produk apa. Jual produk dalam senarai 100 produk hot ini pun dah okey.

100 produk laku keras

Salah satu produk dalam ebook ini mempunyai 1,500,000 unit jualan. Produk ini biasa-biasa saja. Memang mudah untuk anda dapatkan jualan kalau jual produk ini.

Nak tahu produk apa?

Semua cikgu akan dedahkan dalam ebook ini.

Bonus #3: Senarai Supplier Dropship

Dalam ebook ini pula saya kongsikan senarai supplier dropship yang boleh anda guna dekat kedai shopee anda.

Kesemua supplier ini adalah ready stock. Hari ini anda dapat order, dalam masa 24 jam terus supplier ini pos ke alamat pembeli anda.

100 produk laku keras

Tak ramai penjual di shopee nak dedahkan supplier mereka. Katanya tak nak ada persaingan.

Jika anda baca ebook ini, segala supplier anda dapat tahu dan kesemua supplier ini mempunyai 3,000 lebih produk ready stock.

Bonus #4: Robot Auto Boost

Setiap produk yang anda boost di shopee akan mendapat lebih banyak view dari pelawat Shopee.

Apabila produk anda banyak kali dilihat, ia sedikit sebanyak akan membantu anda untuk tingkatkan jualan item anda di Shopee tanpa sebarang kos.

100 produk laku keras

Tapi fungsi boost ini ada had dia.

Boost terhad untuk tempoh 4 jam sahaja untuk satu produk . Selepas habis tempoh boost, anda boleh boost lagi sekali untuk 4 jam seterus nya.

Leceh la kan nak buat manual, nak tunggu 4 jam pulak tu.

  • Malas nak boost setiap 4 jam?
  • Terlupa nak boost?
  • Tak ada line?

Dengan menggunakan robot auto boost, anda tak perlu lagi nak pening-pening kepala. Semuanya tugas boost dilakukan oleh robot.

Cara Claim Bonus

100 produk laku keras

Langkah 1:

Dapatkan ebook Bisnes Shopee dengan klik butang di bawah ini.

Langkah 2:

Hantar emel dengan tajuk ‘Claim Bonus’ ke [email protected] untuk claim empat bonus ini.

pss.. cikgu tak offer bonus ini dekat mana-mana, hanya dalam emel ini sahaja. Itupun terhad kepada 10 orang terawal pada setiap bulan sahaja.

Update:

orang sudah berjaya claim bonus. Berbaki 3 kekosongan lagi.