fbpx

Kenapa Nak Eksperimen? 

Tak perlu buang masa, tenaga dan wang. Mulakan perniagaan anda di Shopee dengan pantas! Hanya perlu Copy Paste Cara Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.

Bisnes Shopee Step-by-Step

Panduan Lengkap dari mula daftar akaun di Shopee, cara masukkan barang hinggalah pos barang kepada pembeli. Antara perkara penting dalam kandungan:

Cara Daftar & Set Kedai Anda

Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Anda akan ditunjukkan cara kedua-duanya!

Cara Masukkan Produk Dalam Kedai Shopee Anda

Tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta bentuk dan contoh description terbaik yang boleh anda gunakan!

Cara Uruskan Order

Cara bungkus, borang yang perlu print? Macam mana kalau tiba-tiba stok habis? Apa nak buat? Semuanya akan diterangkan.

6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai / Rosak

Langkah-langkah yang boleh dilakukan untuk menghadapi pelanggan bagi memastikan mereka tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

Bisnes Shopee Secara Dropship

Anda masih tiada produk untuk dijual?

Dalam panduan ini juga dikongsikan 5 pihak yang boleh anda “usha” untuk dapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk?

Ada 3 kaedah niaga yang akan dikongsikan; tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

Dropship Lebih 100,000 Produk

Pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai akan dikongsikan dalam ebook ini. Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!

Teknik Promosi Advance Bisnes Shopee

Teknik Memaksimumkan Pengunjung

4 Teknik Promosi yang boleh digunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimum agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

Teknik Rahsia Jana Follower

Teknik 1,000 follower seminggu! Ini teknik RAHSIA untuk dapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee dalam masa yang singkat! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook lain!

Bonus 3 Ebook Percuma

Bonus #1: Jual Produk Tanpa Pesaing

Dalam ebook bonus ini saya berkongsikan teknik, bagaimana untuk membuat kajian tentang produk yang mempunyai permintaan tinggi tetapi kurang pesaing!

Bonus #2: 7 Cara Promosi Secara Percuma

Di dalam ebook utama, saya sudah kongsikan 4 cara promosi . Namun dalam ebook bonus ini! Saya kongsikan lagi 7 cara promosi yang boleh anda lakukan untuk promosikan lagi kedai dan produk anda di Shopee

Bonus #3: Study Case 2 Strategi Niaga Tanpa Modal di Shopee

Saya tunjukkan secara real, bagaimana saya cari pembekal, setup kedai, masukkan barang hinggalah kepada mengurus order pelanggan dan pastikan barang tersebut sampai ke tangan pelanggan.

Apa Kata Mereka?

Baru je apply 70% ilmu yang diajar dalam ebook. Dapat buat extra 10k bulan ni. Okey la kan. Boleh jugak merasa makan kepci bulan ni hehe.. Syukur dapat belanja mak ayah.

Sekarang Shopee dah upgrade store baru saya ni jadi Preferred Seller. Dulu jadi dropship je tiada modal nak makan pun susah. Sekarang dah dapat upgrade sikit dapat jadi stokis hasil keuntungan berniaga di Shopee. Alhamdullillah.

Ahmad Nazmi

Alhamdullilah, buat bisnes part-time je. So memang tak sempat sangat nak promote produk. Syukur Shopee adalah pilihan terbaik untuk dunia bisnes.

Hasil promote produk viral ni, setiap hari ada sales walaupun belum apply sepenuhnya ilmu ebook Bisnes Shopee.

Iena Salleh

Alhamdulillah dah capai 4 angka dalam masa seminggu. Terima kasih sifu atas panduan dalam ebook Bisnes Shopee ni 🙂

Ahmad Azihan

Khas Untuk Pembeli Panduan Bisnes Shopee

Facebook Group Khas Untuk Anda

Dalam group ini anda boleh bertanya sebarang soalan berkaitan, saling mengenali pembaca-pembaca ebook yang lain dan berkongsi info serta tips terkini.

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan

Dengan setiap pembelian ebook ini, disertakan jaminan kepuasan 100% atau wang dikembalikan tanpa banyak soal.

Nak Dapatkan Sekarang?

RM100 sahaja..

Klik butang di bawah untuk buat pembelian.