Auto Shopee Betul Ke? Review Jujur Auto Shopee

Auto shopee ni betul ke? Saya dapat rasa mungkin ini persoalan yang pertama terlintas difikiran anda.

Ya la kan. Takkan lah nak ambil risiko beli panduan cara berniaga di shopee ini. Silap hari bulan, buat habis duit saja beli panduan auto shopee ini. Jualan pun tak ada yang masuk.

Hai dan assalamualaikum..

Pertama sekali, salam perkenalan daripada saya Cikgu Khairul. Saya juga merupakan seorang perniaga dekat shopee.

Jadi auto shopee betul ke?

Sebelum saya menjawab soalan auto shopee betul ke atau tak, jom saya kongsikan sikit jualan saya pada tiga bulan lepas menggunakan strategi auto shopee ini.

auto shopee betul ke november
auto shopee betul ke november
auto shopee betul ke disember

Hasilnya, jualan RM2,000 hingga RM3,000 pada setiap bulan. Tak banyak. Bagi saya ianya berbaloi kerana semua automatik. Hanya perlu klik-klik je.

Hanya perlu sambungkan kedai shopee ke sistem dropship, hanya beberapa klik sudah ada 50 produk dalam kedai anda.

Tersangat mudah. Kalau nak buat secara manual, mungkin kena ambil 6-8 jam untuk masukkan produk.

Apa yang saya jual?

Produk yang saya jual hanyalah produk kegunaan harian. Produk biasa-biasa saja. Dalam kedai ini saya fokuskan kepada satu kategori, iaitu kategori berkaitan dengan kelengkapan dapur.

Tahu kenapa saya fokus pada satu kategori saja? Sebab saya nak bagi kedai shopee saya itu nampak lebih profesional di mata pelanggan.

Daripada situlah saya mendapatkan kepercayaan pembeli untuk membuat pembeli daripada kedai saya.

auto shopee betul ke produk terjual

Apa sebenarnya auto shopee ini?

Kepada anda yang masih tidak tahu, auto shopee ini ialah satu panduan berniaga di shopee menggunakan strategi dropship.

Saya perasan, ramai orang berminat nak berniaga di shopee tapi terhalang disebabkan oleh tak ada produk.

Tak ada produk? No problem!

Inilah jalan penyelesaian yang diberikan dalam panduan ini. Anda akan diberikan akses untuk menjual 3,000 lebih produk ready stock secara dropship.

Yang menariknya, ini bukanlah dropship yang biasa. Tapi dropship menggunakan sistem.

Apa kelebihan strategi dropship ini?

Saya bagi contoh. Bila anda sudah mendapat tempahan daripada pelanggan, pasti kita perlu hantar detail pembayaran dan jenis produk kepada tuan dropship bukan?

Itu contoh dropship tanpa sistem.

Dropship bersistem pula ialah apabila anda mendapat tempahan daripada pelanggan, anda hanya perlu klik satu butang untuk sahkan pembelian pelanggan anda.

Selepas itu, segala detail tentang tempahan seperti alamat, jenis dan harga produk terus sampai ke dalam database sistem dropship.

Dalam masa 24 jam, tuan dropship akan hantar detail pengeposan seperti tracking number terus kepada pelanggan anda.

auto shopee betul ke siap pos

Tak perlu banyak kerja. Hanya perlu luangkan masa satu jam saja sehari untuk memantau tempahan masuk. Mudah bukan? Itulah kelebihan buat dropship menggunakan auto shopee ini.

Rasa-rasa auto shopee betul ke tak?

Saya harap, review saya ini dapat menjawab pertanyaan anda tentang auto shopee ini betul ke tak. Sebagai bonus, saya hadiah tiga ebook ini untuk anda.

auto shopee betul ke bonus
  • Senarai 100 produk laku keras di shopee 2022
  • Rahsia borong dari China
  • Senarai 30 supplier shopee 2022

Pss… Info lanjut tentang bonus anda boleh baca di sini.

Bagi memastikan anda layak mendapatkan bonus-bonus ini, sila dapatkan auto shopee dengan klik butang di bawah ini.

Selepas itu,  sila hubungi saya melalui whatsapp di sini.

Semoga perkongsian auto shopee betul ke ini dapat membuka jalan anda untuk menjadi peniaga di shopee nanti.